Små framsteg är också framsteg


Vi har fortsatt med att rela innertak och dragit el. Hoppas nedervånigen kan bli färdig i början av nästa vecka. Det är planen.

I onsdags var säljare från Aeroc här och kontrollerade att den lite felaktiga murningen åtgärdats som den skulle och det hade den. Murarna fick godkänt som tur var så nu är det bara till att börja putsa fasaden. Det hoppas vi att de kommer igång med nästa vecka.


Plåtslagarna har börjat med att montera fotrännan som vi ska ha istället för hängränna. Det ser ut att bli fint och vi ser mycket fram emot att få på resten av plåten. Vi har valt att ha mörkgrå plåt vilket vi än så länge inte ångrar. Det blir lite mjukare mot den vita fasaden än om vi valt svart.

I fredags hade vi lite byggmöte med Thunströms bygg. Vi gick igenom vad som är kvar för dem att göra och fick lite grepp om läget och hur de planerar att lägga upp arbetet farmöver. Hoppas den planen håller nu! 

Nästa vecka blir en riktig byggvecka och vi får förhoppningsvis lite hjälp av Mattias bror Andreas med att börja regla innerväggar och på måndag kommer min lilla syster Josefin för att bli satt i lite jobb. Ser fram emot att få göra lite effektiv byggtid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0