Nu händer det grejer :)

Hur ska jag lägga upp det här nu då...? Det får bli lite utav listvarianten....

Skorstenshuv placerad och monterad. Mattias och Jalle kämpade mycket tappert med att få upp schabraket på taket, 9 meter upp och 45 graders vinkel på taket. Med hjälp av starka klätterrep, karbinhakar och mycket jävlar anamma gick det tillslut. Shit vad dem var duktiga!!
 
Kamin på plats, utan skorstensrör ännu men det kommer. Mattias har murat upp en liten platå som den är placerad på, under får det givetvis plats med ved :)
 
Fasaden i det närmaste färdigputsad. Inte mycket att säga om det...

Insidan har börjat putsas. Kul att se vilka vackra fönstersmygar vi får när de är färdigputsade. Tur att vi valde att snedsåga dem för ljusinsläppets skull. Det blir kanonfint!

Vattnet är kopplat vid vägen så nu är det bara att betala, sätta upp vattenmätare och skruva på! Otroligt...efter alla turer och lång väntan!

Elen är färdigdragen på nedervåningen och påbörjad på övervåningen.

Vårat kyl- och frysskåp har kommit. Vi har inte lyckats bryta oss in i emballaget och sett det IRL men vi vet ju att det är snyggt och utanpå står det "Attention Exclusive model Handle with care!, " vilket låter lite typiskt oss men bådar gott:)

Just det, köket är beställt också. Leverans v. 50....

Som sagt det händer grejer!

Hugo har börjat hjälpa Mattias och mig med bygget. Hamrar och sågar gör han utan problem....Nejdå, men han har i alla fall nått 4500g och blivit en riktig liten tjockis :) Fast på bygget föredrar han än så länge att sova i sin vagn värmd av höstsolen eller inne bland byggljuden vi vant honom med sen han låg i magen.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0