Möte med Karl Hedin

Idag har vi varit på möte hos Karl Hedin bygghandel för att diskutera stenmaterial och få lite prisuppgifter. Känns som yttligare ett steg framåt i processen. Dom egenskissade ritningarna fick med beröm godkänt och enligt säljaren skulle dom fungerat bra som bygglovshandlingar. Hum...synd vi inte visste det innan vi lämnade iväg dom för bearbetning. Enligt Mattias och säljaren på Karl Hedin är det inte svårare att bygga hus än att bygga med lego så oj vad vi kommer kunna göra mycket själva…eller??

Den frågan är långt ifrån färdigdiskuterad men tankar brukar mogna så sakterliga och det kommer säkert bli en fin blandning av hantverkare och vår egen arbetskraft som bygger vårt drömhus. Mattias har lovat mig ett par snygga snickarbyxor vilket gör att tanken på att jobba själv känns lite roligare:)

Visitkort har vi gjort idag också som kommer att bli riktigt snygga och bra att ha för att lämna till alla leverantörer och kontakter i och med bygget. För det blir ju en och annan kontakt och att skriva kontaktuppgifter med dåliga pennor på skrynkliga små papperslappar sliper vi gärna.

Bilderna på den snöiga tomten kommer bli ett fint minne och jag hoppas verkligen att det står ett hus där som vi har råd att bo i om något år eller så.

 

Kommentarer
Postat av: Bob Okal

The pictures look very nice.I feel happy for you as you plan to build yourselves a house.



Maybe one day you will do me the job of drawing me mine when i build!Haha!



Good luck!

Bob

2010-12-02 @ 14:36:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0