Vi har el!

Arbetsdagen på bygget kom igång sent om sider efter "vanliga" arbetsdagens slut (12.30) och däckbyte. Men vi verkade inte stressade för det, nejdå, tvärt om. Helt plötsligt kommer jag nämligen på oss med att sitta och prata hockey och då givetvis gårdagens match. Alltså, det händer aldrig, att vi pratar lagsport! Det måste väl vara ett tecken på att våra små byggarhjärnor är i fin balans och inte överhettade på något vis. Samtalet var i och för sig avslutat på några sekunder men ändå.....Efter det pratade vi om roligare saker som armering, gjutning leveranser och sånt. Mer vardagssnack med andra ord ;)

När vi kom fram till tomten upptäckte vi slirande däckspår och blev fundersamma. Vad kunde nu detta vara? Någon minut senare såg vi till vår stora glädje att elen blivit inkopplad! Det måste varit Sevab som "börnat" iväg efter väl utfört arbete.

Några timmars armering han vi med i dag och det känns riktigt bra. Vi ligger i fas för gjutning på torsdag än så länge. Funderar på att ge gjutarkillarna snöskor innan de får traska runt på armeringen. Vi är lite rädda om golvvärmeslingorna som ligger under nämligen. Jag har gjort ett test på en restbit, lagt restbiten mellan två armeringsnät och hoppat och stövlat om kring på den. Den verkar oberörd, men man vet aldrig.....

Nu skriker magen på mat och nyheterna kallar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0