Åh, neeej....det har börjat suddas igen...

  
Ja just det, vi skulle ju har ett tvättnedkast också. Ett rör som går från sovrummet rakt ned i tvättstugan. Lite som ett sånt där traditionellt sopnedkast ni vet. Men har man inte ritat in sovrummet på övervåningen ovanför tvättstugan så får man ju helt enkelt börja om lite gran.....så det gör vi nu. Mattias ritar och suddar och jag kontrollerar hur det verkar bli. Vad gör man inte för ett tvättnedkast??

Fönsternas placering kommer också förändras, fönsterna på övervåningen ska bli större och flyttas lite närmare varandra vilket resulterat i en och annan väggförflyttning men det är ju petitesser.

Igår var vi för övrigt på XL-bygg och pratade material. Dom ska ordna fram en offert på H+H block så får vi se om dom kan konkurrera med Karl Hedin. Från Karl Hedin har vi inte fått några uppgifter än så nu är det lite väntans tider på den fronten.

Vad vi däremot har fått är en offert från Telia på kostnad för att få fast telefoni. 27000kr till tomtgräns skulle det "lilla" kalaset gå på. Sen tillkommer grävning till bostaden samt anslutningsavgift från Telia. Känns som vi skippar det. Tur det finns trådlösa alternativ nu för tiden och att vi vår tomt verkar ha full täckning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0